EDİZ TARHANA FESTİVALİ 8-16 TEMMUZ 2017 TARİHLERİNDE

Kültür Yayın: 22 Şubat 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2017 09:07:52
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
5346 okunma
Google News

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ 8-16 TEMMUZ 2017 TARİHLERİNDE GEÇEKLEŞECEK
 
Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen ve bu yıl 15.cisi düzenlenecek olan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali 8–16 Temmuz tarihlerinde Adnan Menderes Yaşam Parkında yapılacaktır.
 
Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu Tarhana Festivali Hakkında verdiği bilgide “Bu sene 15. sini yapacağımız geleneksel tarhana festivalini bu yıl 8-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz, yine ilçemizin adını ve kültürünü dünyaya tanıtacağız. Etkinliklerin yanısıra ilçe ekonomisine katkı sağlayan alışveriş imkânı festival süresince devam edecektir. Her geçen yıl rekor katılımla gerçekleşen festivalimize bu yılda çok fazla sayıda ziyaretçi ağırlayacağız.
 
Tüm Kütahyalı hemşerilerimiz yanında yakın il, ilçeler, köy ve beldelerde bulunan, festivale gelme imkânı olan herkesi festivalimize davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.