Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsünden Araştırma Desteği

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2017 09:57:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3765 okunma
Google News

Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsünden Araştırma Desteği…
Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile ormancılık faaliyetlerinin araştırılması konularında tertip edilen toplantı Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirildi.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü lokalinde düzenlenen toplantıda; Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsünün çalışmaları tanıtıldı, yapılacak olan, devam eden ve sonuçlanmış olan projeler hakkında ayrıntılı bilgi verildi.
Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsü Jeoloji Mühendisi Zülfü Boza; “Orman Fidanlıkları İçin Çekilebilir Tip Yastık İlaçlama Ekipmanının Tasarımı Ve Prototipinin Yapılması” konusunda sunum gerçekleştirildi.
Dr. Nihal Özel “Bursa Balıkesir Karadağ Bitki Toplumlarının Belirlenmesi” konusunun ele alındığı sunum yaparken; Dr. Hadiye Başar “Manisa Spil Dağında Biyolojik Çeşitliliğin Korunmasının Ekonomik Değerinin Belirlenmesi” konusunda bilgiler aktardı.
Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün katılımı ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda; sunumların ardından yapılacak çalışmalar üzerine görüşmeler yapılarak proje teklifleri alındı.
Toplantıya Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Şube Müdürleri,  Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yetkilileri ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Mühendisleri katıldı. 
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından araştırılması istenen konuların yazılı olarak Enstitü Müdürlüğüne bildirileceğinin belirtilmesinden sonra toplantı kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.