Eğitim alanında üretim aralıksız devam ediyor

Eğitim Yayın: 13 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.07.2020 10:12:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1608 okunma
Google News

Eğitim alanında üretim aralıksız devam ediyor

Tuna İşleyen / GÖRÜNTÜLÜ

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde eğitim alanında üretim devam ediyor.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerek pandemi döneminde gerekse okulların tatile girdiği süreçte üretime devam ediyor.

Döner sermaye üzerinden yapılan çalışmalarda pandemi sürecinde siperlik, dezenfektan standı, maske tutucu vb. üretimler ile çalışan okul bunun yanı sıra Subaşı Ortaokuluna atölye yapımı ve Milli Eğitim Bakanlığı Ders Aletleri yapımı birimi ile yapılan sözleşme gereği 2 bin 500 takım orta okul tipi öğrenci sırası üretimine katkıda bulunuyor.

 

Bu üretimlerin okulda bulunan ilgili alan öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte yapıldığı bilgisi edindik.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler bu çalışmalar esnasında ücret de alarak aile ekonomisine katkı sağlıyor.

 

 

Son zamanların yükselen değeri meslek liseleri, pandemi döneminde olduğu gibi ülke ekonomisi için normal zamanda da üretim yapmaya devam etmektedirler.

Bu üretimlerde emeği geçen okul personeli ve öğrencileri ile okul Müdürü Raşit R. Küçükkağnıcı'yı İlçemizden,  Milli Ekonomiye ve üretime kattıkları destekten dolayı tebrik ederiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.