Eğitim Bir-Sen Kitap Okuma Yarışması Tavşanlı'da da başarılı şekilde gerçekleştirildi

Gündem Yayın: 23 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 23.04.2019 16:01:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3147 okunma
Google News

Eğitim Bir-Sen Kitap Okuma Yarışması Tavşanlı'da da başarılı şekilde gerçekleştirildi

Kütahya Belediyesi, Kütahya Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile bu yıl 5.’si düzenlenen "Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller için Kitap Okuma Yarışması" İl Sınavları Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirildi.

Eğitim Bir-Sen Tavşanlı İlçe Temsilcisi Mesut Kocaman, ”Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No’lu Şubesi, Kütahya Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği bu yıl 5.’si düzenlenen Kitap Okuma Yarışması çerçevesinde ilçemizde ortaokul ve lise olmak üzere 582 öğrenci kitap okuma sınavına katılmıştır. Ayrıca Tavşanlı Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu ve Tavşanlı Belediyesi tarafından ilçe genelinde ilkokul öğrencilerine yönelik bir çalışma daha yapılarak bin 334 ilkokul öğrencisinin katıldığı kitap okuma yarışması da gerçekleştirilmiştir." diyerek yarışma hakkında şu ayrıntıları aktardı,

"Kitap Okuma Yarışması Tavşanlı’da ilkokul (3,4.sınıflar), ortaokul (5,6.sınıflar) ve ortaokul (7,8.sınıflar) ile lise öğrencileri olmak üzere dört kategoride yapıldı. Kütahya’da dereceye giren ortaokul ve lise öğrencilerine; ilk 43 öğrenciye toplamda 129 bisiklet, ilk 3 dereceye giren öğrenciler altın ve her kategori birincisi Kudüs gezisi ile ödüllendirilecek.

Tavşanlı Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu ve Tavşanlı Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ilk 43 öğrenciye Bursa gezisi; 1.’ye çeyrek altın ve bisiklet, 2.’ye gram altın ve bisiklet, 3.’ye gram altın ve fotoğraf makinesi şeklinde ilk 43’ e giren tüm öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilecek. Hediyeler Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenecek programda öğrencilere takdim edilecek. " 

"Öğrencilerimize kitap okutmanın yanında birbirinden değerli yazarları ve şairleri tanıtmanın, kültürel dünyalarında bir ufuk açmanın sevincini hep birlikte yaşadık" diyen Kocaman, Tavşanlı Eğitim Bir-Sen'e destek olan tüm öğretmenlere ve Tavşanlı Belediyesine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.