Ekmek yapımında kullanılan fırın yandı

Asayiş Yayın: 06 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 06.07.2022 20:04:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
569 okunma
Google News

Ekmek yapımında kullanılan fırın yandı  

 

GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Ömerbey mahallesinde bir evin bahçesinde ekmek yapımında kullanılan fırında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.  
  Olay, Ömerbey Mahallesinde Hikmet Emir'e ait evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ekmek yapmak için kullanılan mahalle fırınında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için kısa sürede çalışma başlattı. Ekiplerce yapılan müdahale ile alevler kısa süre sonra kontrol altına alındı.Ömer Bey Mahallesi Muhtarı Ömer Başyiğit yangınla alakalı yaptığı kısa açıklamada, "Hikmet Emir arkadaşımızın fırınında ekmek yapmak için yapılan fırında rüzgarında ters esmesiyle yangın meydana geldi. Yangında can ve mal kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü" dedi.
  Çıkan yangında fırın kullanılmaz hale gelirken yangın eve sıçramadan söndürüldü.
  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.