Ekmekçi Dede'de İftar

Ekmekçi Dede'de İftar

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2015 - Salı - Güncelleme: 30.06.2015 17:03:07
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
3316 okunma
Google News

EKMEKÇİ DEDE’DE ÇOCUK ESİRGEMEDEKİ ÇOCUKLARA İFTAR

KÜTAHYA’nın Tavşanlı ilçesinde yaşları  6 ile 16 yaş arasında değişen Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan 100 çocuğa iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ekmekçi Dede Derneği başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Ekmekçi Dede’de verilen iftar yemeği oldukça renkli geçti. Yemeğe Çocuk Esirgeme Kurumu yetkilileri, görevli öğretmenler de katıldı. Dernek sorumlularından Ali Hakarayan, çocuklarla birlikte iftar yapmanın ayrı bir haz olduğunu belirterek "Çocuk Esirgeme Kurum yurtlarında kalan ve yaşları 6 ila 16 arasında değişen 100 arkadaşımız ile birlikte iftarımızı açtık. Bu organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Ramazan akşamında bu çocuklarımızın yüzünü güldürmek ayrı bir duygu" dedi.

Yemeğin ardından Bilal Aydemir Hoca dua yaptı ve dini bilgiler aktardı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.