Emet Emniyet Müdürlüğü Binası Tamamlanıyor

Gündem Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 18:41:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1298 okunma
Google News

Emet Emniyet Müdürlüğü Binası Tamamlanıyor

 

 

Emet ilçe kaymakamı Hasan Çiçek,Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan,Ak parti Emet ilçe başkanı Süleyman Ciner yapımı devam eden Emet ilçe emniyet müdürlüğü bina inşaşatında incelemelerde bulundu.
İnşaat sorumlularından teknik bilgi alan heyet,pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılara rağemn,müdürlük binasının yılsonunda büyük ölçüde hizmete gireceği bilgisini aldı.
Emet Akpınar Mahallesi Termal Kent konutları karşısında inşaatı devam etmekte olan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının tamamlanması ile birlikte uzun süredir eski 1 nolu sağlık ocağında geçici olarak hizmet veren Emniyet Müdürlüğü, bu modern binaya taşınacak.  

Emet'e yapılacak olan yeni emniyet binası yapımı ihalesi 2 Ekim 2019’da gerçekleştirilirken, değerlendirme süreci sonrası işi  Ortadoğu limited şirketi yapmaya hak kazanmıştı.
                Tahmini yapım bedeli 6 milyon tl olarak belirlenen yeni Emniyet binası yapım işini 3.9 milyon fiyat veren Ortadoğu şirketinde kaldı.
            Emet ilçesinde Bayındırlık İl Müdürlüğü ekiplerince, 1983 yılında yaptırılan 3 katlı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına ve lojmanlarına depreme dayanıklılık testi yapılmış ve  yapılan test sonucunda, binaların depreme dayanıklı olmadığı belirlenmişti.
Bunun üzerine, söz konusu binalar için yıkım kararı alınarak 2016 yılında  Emniyet bina yıkılırken Emet Emniyet müdürlüğü geçici olarak  Dere Mahallesi'ndeki eski sağlık ocağı binası tahsis edilmişti.
Yeni bina inşa edilmesi için de Emet Akpınar Mahallesi'nde Engelsiz yaşam parkı mevkiinde  Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için alan tahsis edilirken inşaat yapım ihalesi  2Ekim 2019’da ihale edildi.
Ortadoğu Limited şirketince alınan ihale kapsamında  bina 1164.96 m2  de konuşlandırılırken yılsonunda tamamlanması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.