Emet'te 150 çöp konteyneri dağıtıldı

Emet'te 150 çöp konteyneri dağıtıldı

Gündem Yayın: 10 Eylül 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 10.09.2014 12:00:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4011 okunma
Google News

Emet'te 150 çöp konteyneri dağıtıldı

Katı Atık ve Çöp Toplama Projesi" kapsamında, Emet ilçesinde bulunan 37 köye 150 adet çöp kamyonu dağıtıldı.

İl özel idaresi  veİlçemiz Köylere hizmet götürme birliği vasıtası ile temin edilen 150 çöp konteyneri köylerimizin nüfus yoğunluğu baz alınarak dağıtımı yapıldı. Köy hizmetleri bakımevinde yapılan dağıtım törenlerine İlçe Kaymakam Ahmet Gazi KAYA,İl genel meclisi üyeleri Hakan USLU ve Mehmet TAŞKIRAN ve köy muhtalrarı katıldı.

Köy muhtarlarına çöp konteynırları teslim törenlerinde konuşan Kaymakam KAYA" Daha önce köylerimizi yangın hidrantları ve su tankerleri dağtımı gerçekleştirmiştik.Bugnde 150 adet çöp konteyneri dağıtıyoruz.Bundan sonrada köylerimizin tüm ihtiyaçlarını yine il özel idaremiz ve köylere hizmet götürme birliğimiz aracılığı ile gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Köylerimizdeki bu önemli sorunun çözülmesinde katkılarından dolayı başta sayın Valimiz Şerif YILMAZ olmak üzere, İl özel idare genel sekreterimize,il genel meclisi başkanımıza, il genel meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

İl Özel İdaresinin Kütahya Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (KÜKAB)’ne üye olduğu ve tüm köylerin çöplerinin ayrıştırılarak belirlenecek bir program dahilinde toplanacağı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.