Emet'te 7 Genç Çiftçiye 35 Adet Düve Hibe

Ekonomi Yayın: 10 Eylül 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 10.09.2018 17:05:29
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
3908 okunma
Google News

 Kütahya'nın Emet ilçesinde, 'Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi' kapsamında 7 genç çiftçiye 5'er adet olmak üzere toplam 35 damızlık hibe düvelerin dağıtımı yapıldı.

Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Mülayim tarafından hibe düveleri almaya hak kazanan genç çiftçilere hayvanları teslim edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı "Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi" kapsamında, damızlık düve almaya hak kazanan 7 genç çiftçiye kura ile 5'er adet 30'ar bin lira değerinde hibe düveleri teslim edildi.

Teslim töreninde kısa bir açıklama yapan Müdür Ahmet Mülayim, "Devletimiz çiftçilerimizin her zaman yanında. Bu tip projelerden çiftçilerimizin yararlanması için çalışmalarımız devam edecek" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.