EMET'TE BAYRAM COŞKUSU HEP BİRLİKTE PAYLAŞILDI

Gündem Yayın: 13 Eylül 2016 - Salı - Güncelleme: 13.09.2016 16:44:09
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3120 okunma
Google News

Kurban Bayramı Emet Kaymakamlığı ve Emet belediyesi halk bayramlaşma programı Emet Belediye Hisarlık sosyal tesisleri Seyir terasında gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan,Belediye başkanı Mustafa Koca, Garnizon komutanı Murat Kılıçaslan,Emniyet Müdürü Mesut Keyifli, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, vatandaşlarımız seyir terasında kurulan bayram çadırımızda bir araya geldi.
Emet belediyesince halk için öğlen saatlerinde belediye önünden araç kaldırırken, protokol ve halk Emet seyir terasında bayramın özü olan birlik ve berberlik mesajını birlikte verdiler.
Kültürümüzde önemli bir yeri olan yörük çadırında otantik bir ortamda hoş sohbet ve bayramın güzelliklerinin paylaşıldığı program ile protokol üyeleri halkla beraber bayram coşkusunu yaşadılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.