Emet'te İki Aile Arasında Kavga: 4 Ölü, 2 Yaralı

Emet'te İki Aile Arasında Kavga: 4 Ölü, 2 Yaralı

Asayiş Yayın: 29 Aralık 2015 - Salı - Güncelleme: 29.12.2015 23:43:07
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
7966 okunma
Google News

Kütahya'da köyde silahlı kavga: 4 ölü, 2 yaralı

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar Köyü'nde daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Gürpınar Köyü'nde meydana geldi. İddialara göre daha önce aralarında husumet bulunan Akkaya ailesi ile İlhan ailesi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar yanlarında bulunan av tüfekleriyle birbirlerine ateş etti. Çatışmada Esengül İlhan (55), Kürşat İlhan (24), Mesut Akkaya (39) ve Abdullah Akkaya (25) öldü, Abdullah Akkaya (70) ile Mehmet Keskin (32) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Güvenlik güçleri iki aile arasında yeni bir olay yaşanmaması için geniş çaplı önlem aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.