Emet'teki Silahlı Kavgada Ölen Ana-oğul Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Emet'teki Silahlı Kavgada Ölen Ana-oğul Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Asayiş Yayın: 01 Ocak 2016 - Cuma - Güncelleme: 01.01.2016 16:23:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3659 okunma
Google News

Oğuzhan Kılıç / DHA 

Emet'teki silahlı kavgada ölen ana-oğul gözyaşları içinde toprağa verildi Oğuzhan KILIÇ/EMET ( Kütahya), (DHA) - KÜTAHYA'nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar Köyü'nde 4 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgada ölenlerden Esengül İlhan ile oğlu Kürşat İlhan gözyaşları içinde toprağa verildi. Gürpınar Köyü'ndeki olayda, daha önce aralarında husumet bulunan Akkaya ailesi ile İlhan aileleri, geçen salı akşamı otomobilleriyle birbirlerine çarparak maddi hasarlı kaza yapınca tartıştı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen olayda her iki taraf tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş etti. Olayda Esengül İlhan (55) ve oğlu Kürşat İlhan (24) ile karşı taraftan Mesut Akkaya (39) ve yeğeni Abdullah Akkaya (25) öldü. Abdullah Akkaya (70) ve Mehmet Keskin (32) de yaralandı. Olaya karışan Ali Osman İlhan ile Adil Akkaya tutuklandı. Ölenlerden Mesut Akkaya ile yeğeni Abdullah Akkaya önceki gün Gürpınar Köyü'nde toprağa verildi.

CENAZELERİ TUTUKLU OĞLUNUN YANINA GÖTÜRDÜ

Karşı taraftan ölen Esengül İlhan ile oğlu Kürşat İlhan ise dün toprağa verilecekti, ancak baba İbrahim İlhan, cezaevinde tutuklu olan oğlu Ali Osman İlhan'ın da cenaze törenine katılmasını istedi. Yetkililer izin vermeyince, baba İbrahim İlhan dün öğleden sonra eşi ve oğlunun cenazelerini Emet ilçesinden Tavşanlı ilçesine götürdü. Tavşanlı Cezaevinde kalan Ali Osman İlhan da jandarmalar tarafından Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nin morg girişinde bekleyen cenaze aracındaki annesi ve kardeşinin tabutlarına sarıldı. Cenazeler dün akşam tekrar Emet Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Esengül İlhan ile oğlu Kürşat İlhan'ın cenazeleri bugün yakınları tarafından Emet Devlet Hastanesi morgundan alınıp Gürpınar Köyü'ne getirildi. Çevik kuvvet polislerinin geniş güvenlik önlemi aldığı köyde ana-oğlun cenazeleri köy mezarlığına götürülerek burada yan yana musalla taşına konuldu. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra ana-oğul gözyaşları içinde toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.