EMET STADI YENİLENİYOR

Spor Yayın: 18 Ocak 2013 - Cuma - Güncelleme: 18.01.2013 16:48:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2073 okunma
Google News

EMETŞEHİR STADI YENİLENECEK

 

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖlçenEmet şehir stadında eksikliklerin giderilmesi için  çalışmaların başlandığını  söyledi. Çatı aktarımları başlayan soyunma binasında hava şartları müsait oldukça çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

Bir toplantı sebebiyle Kütahya’nın Emet ilçesinde  bulunan  Kütahya Gençlik Hizmetleri ve spor İl müdürü Sadık ÖLÇEN basında yer alan soyunma odaları bina ve lavaboların durumu ile ilgili gerekli çalışmalara başlanıldığını beyanla;” "Her İlçe bizimdir. Amacımız  bütün ilçelerimizde gençlerimizin  spor yapacağı gerekli alt yapıları tamamlamaktır. Biliyorsunuz 2013 yılı ülkemizde gençlik ve spor yılı ilan edilmiştir. Bu sebeple bu yıl bu tür yapılanmalara çok daha fazla önem  veriyoruz. Emet şehir stadının da eksiklikleri en kısa sürede giderilecektir” dedi.

İlçe şehir stadının adının GAZİEMET ŞEHİR STADI olarak değiştirilmesinin istendiği bilgileri iletilen müdür ÖLÇEN, resmi yazı ile müdürlüğe yapılacak talep bildirim yazısının ilgili birimlere gönderilerek ismi değişikliğinin yapılabileceğini sözlerine ekledi.

 

HABER & Foto: Ercan KOLKU/EMET/DHA

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.