En Çok Satan 10 Pırlanta Beştaş Modeli

Ekonomi Yayın: 15 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2017 11:22:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
13082 okunma
Google News

 

En Çok Satan 10 Pırlanta Beştaş Modeli

 

5 adet pırlantanın tıpkı inci misali yan yana dizilmesi sonucunda elde elden beştaş pırlantalar; tektaşların en büyük rakibi olarak, mücevher dünyasında yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Tek bir taş ile yetinmeyen, gösterişten hoşlanan, modayı yakından takip eden bayanlar; Zen Pırlanta’nın büyüleyici beştaş modelleri ile güzelliklerine güzellik katıyor.

Özel günlerin en büyük eşlikçisi olan Zen beştaş pırlantalar; asil bayanlar tarafından tercih ediliyor. Türkiye’nin en iyi pırlanta markası Zen Pırlanta beştaş modellerine hemen göz atın; sizler de asaletiniz ile herkesin aklını başından alın!

İşte, sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz en çok satan 10 pırlanta beştaş modeli:

 

0.30 Karat 5 Taş Pırlanta Yüzük

En çok satanlar listesinde zirvede bulunan bu modelin toplam taş ağırlığı 0.30 karat. Tek başına kullanabileceğiniz bu ürünü, 5 taş pırlanta kolyeniz ile de kullanarak; mükemmel bir kombine imza atabilirsiniz. Ürün, şu an 40 indirimle Zen Pırlanta’nın internet adresinde alıcıları ile buluşuyor.

 

0.15 Karat 5 Taş Pırlanta Yüzük

Zarif tasarımı ile sade şıklığı vurgulayan bu ürün; hemen hemen tüm kıyafetlere eşlik edebiliyor. Daha ufak taş boyutları ile minimalist bir çizgisi bulunan ürünü; parmağınızdan çıkarmaya bile gerek duymayacaksınız!

Ürünü en yakın Zen Pırlanta Mağazası’ndan temin edebileceğiniz gibi internet adresi üzerinden kredi kartına taksit imkanını değerlendirerek de satın alabilirsiniz.

 

 

Diğer Beştaş Pırlanta Modelleri

 

Zen Pırlanta’nın 5 taş koleksiyonu; yalnızca yukarıdakilerle sınırlı değil. Yuvarlak kesim ile daha da belirginleşen, karat birimi daha yüksek olan modeller; farklı tasarımlar ile zenginleşen modeller ve çok daha fazlası Zen Pırlanta ayrıcalığıyla bayanların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Aşağıdaki modeller; Zen Pırlanta’nın 2017 yılında en çok satılan diğer beştaş modellerinden yalnızca birkaçı

 

 

Diğer beştaş modellerine göz atmak için hemen https://www.zenpirlanta.com/cok-satanlar linkini tıklayabilirsiniz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.