Engelleri “BİRLİKTE” Aşıyoruz

TAVŞANLI BELEDİYESİ, ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR. 60 YAŞINDAKİ EMİNE NİNE İLE İŞ KAZASI SONRASI SAKATLANAN AHMET AYDIN’A AKÜLÜ SANDALYELERİ EVLERİNDE TESLİM EDİLDİ.

Sağlık Yayın: 05 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 05.10.2016 18:48:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4914 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı Belediyesi, engelli 2 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Felç geçiren 60 yaşındaki Emine Yavuz ile geçirdiği iş kazası sonrası sakatlanan 40 yaşındaki Ahmet Aydın’a tekerlekli sandalyeleri evlerinde teslim edildi.

Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Aziz Solmaz, engelli vatandaşların evlerine giderek hem sandalyelerini teslim etti, hem de sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, sosyal belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını söyleyerek, “Daha önce bizlere dilekçe ile müracaat eden 2 engelli vatandaşımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.