Engellilere cesaret veren iş bulma, Pazarlama ve Satış teknikleri Kitabı

TAKDİMİNİ TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN YAZDIĞI ‘ENGELLİLERE CESARET VEREN İŞ BULMA, PAZARLAMA VE SATIŞ TEKNİKLERİ’ KİTABI YAYINDA

Gündem Yayın: 26 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2020 13:03:41
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
1328 okunma
Google News

Engellilere cesaret veren iş bulma, Pazarlama ve Satış teknikleri Kitabı

 

Tuna İŞLEYEN 

 

 

 

 

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ve Egemen Yayınları'nın işbirliği, Eğitimci-Yazar Ali Rıza Soyaslan'ın içerik desteğiyle hazırlanan "Engellilere cesaret veren iş bulma, Pazarlama ve Satış teknikleri Kitabı" çıktı.

Türkiye’de engellilere yönelik ilk olma özelliği taşıyan "Engellilere cesaret veren iş bulma, Pazarlama ve Satış teknikleri Kitabının" önsözünü TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu yazdı. Hisarcıklıoğlu yazdığı önsözde şunları kaydetti: ‘Dünya değişiyor. Bakış açımız, iş yapma biçimlerimiz, hedefe ulaşmak için kullandığımız yöntemlerimiz de değişiyor. İş bulmada, üretimde, pazarlamada ve satışta insan fizyolojisine ihtiyaç azalıyor. Teknolojik dönüşüm ve dijital dünyaya adaptasyon her geçen gün daha da fazla önem kazanıyor. Gün, insanoğlunun azmini, isteğini ve tutkusunu zekasıyla bütünleştirdiği; dijital dünyada tüm yeteneklerini sergileyerek başardığı gün. Gün, olumsuz gibi gözüken şartların fırsata çevrildiği, engellerin kolayca aşılabildiği ve ne olursa olsun vazgeçmeyenlerin eninde sonunda kazandığı gün. Bu kitapta da, zorluklardan yılmayarak; kendi yolunu, çağın gerekliliklerine göre sabırla, özgüvenle, doğru stratejilerle ve başarıyla şekillendirenlerin hikayelerine tanıklık ediyoruz. Bu çalışmayı hayata geçirerek birçok insana yön veren ve umut aşılayan yazar Ali Rıza Soyaslan’a ve kitabın çıkarılmasında büyük emeği olan Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe’ye kalpten teşekkür ederim.’ Dedi.

 Yazar Ali Rıza Soyaslan yeni çıkan kitabı ile ilgili şunları kaydetti, "2020 ile birlikte gündemimize giren Covid-19 kodlu Koronavirüs salgınının da etkisiyle günümüzde ek gelir elde etme yolları ve evden çalışma yöntemi oldukça yaygınlaştı. Özellikle internet ile dijital teknolojilerde yaşanan gelişmeler sonrasında gelir elde yolları çeşitlendi. İnternet ve sosyal medyanın yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının arından evde yapılabilecek ek işler arttı ve bu işlerin niteliği de değişti. Evde ek iş yapmak için günümüzde takip edebileceğiniz birçok farklı yöntem bulunmakta. Bizde bir esin kaynağı olmasını temenni ederek hazırladığımız bu kitapta engellilerimize balık yemeyi değil, balık tutma gayesini ve ‘Dünyada başarılı engelli iş insanları var, bende yapabilirim, Ben de iş dünyasında başarıyı yakalayabilirim’ kişisel özgüvenini aşılamak düşüncesiyle bu kitabı hazırladık.

Bu çalışma süresince tüm bilgilerini benimle paylaşmaktan kaçınmayan, her türlü konuda desteğini benden esirgemeyen ve kitabımda büyük emeği olan, aynı zamanda kişilik olarak da bana çok şey katan, Sayın Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe’ye ve çok değerli “sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunarım. Kitabımızın giriş yazısını yazarak bizlere onur veren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na da sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Çalışma süresince beni hep destekleyen ve güvenen Egemen Yayınları sahibi Fahrettin Yüksel bey ve tüm aileme sonsuz teşekkürlerimi sunarım.’ Dedi.

 

 

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe konuyla ilgili şunları kaydetti: ‘Pazarlama, büyüme, gelişim, iş dünyası üzerine yoğunlaşan ve pek çok kitabı dünyada en çok satanlar listesine girmiş olan Seth Godin’in şu sözleriyle başlamak istiyorum; “Pazarlama artık ürününle değil, anlattığınız hikaye ile ilgilidir”. Günümüzde tüketici ile bağ kurmak, müşteriye kaliteli bir deneyim satmak ürünün kalitesi ve niteliği kadar önemli. Vücut engeli, günümüz iş dünyasında engelliye engel olmamakla birlikte, yeteneklerin yarıştığı bir iş dünyasıyla karşı karşıyayız. Dünya küçülüyor. Artık pazarlama, satış ve tüm ticaret işlemleri internet üzerinden yapılıyor. Yeni ticaret dünyası engelliler için fırsatları da bünyesinde barındırıyor. Yeni ticaret düzeni iyi öğrenilir, oyun kuralına göre oynanırsa; yeni iş dünyasının en başarılı ticaret insanları engelliler arasından çıkabilir. Dünya artık internet dünyası. Herkes internetten alışveriş yapıyor. Çünkü internet, e-ticaret dünyası bir insana en düşük, en avantajlı ürünleri, imkânları sunuyor. Bizde bir kültür hizmeti olarak Eğitimci yazar Ali Rıza Soyaslan’ın "Engellilere cesaret veren iş bulma, Pazarlama ve Satış teknikleri Kitabını tüm engellilerimize ücretsiz hediye edeceğiz. Şimdiden bu kitabın engelli camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu kitabın önsözünü yazarak bizleri onurlandıran TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Yazar Ali Rıza Soyaslan’a ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.