Engelsiz Kadın

Gündem Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 12:16:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1592 okunma
Google News

Ümran ÖZTÜRK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebi İle ‘Engelsiz Kadın” etkinliği Düzenleyecek.

 

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Gölge RAYAN ses ve yorumu İle Gece’ye Adeta Damgasını Vuracak.


Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebi İle 11 Mart Çarşamba günü Gala Düğün Salonunda ‘Engelsiz Kadın” etkinliğine Türk Sanat Müziği Sanatçısı Gölge RAYAN ses ve yorumu İle Gece’ye Adeta Damgasını Vuracak.

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Gölge RAYAN sahne alacağı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebi İle düzenlenecek olan ve tamamı ile bayanlara yönelik olacak ‘Engelsiz Kadın” etkinliği için Kütahya’lı bayanlara davetiye çıkaran Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Başkanı Ümran ÖZTÜRK, “Kadın denilince akla bizler geliyoruz. Bizler hepimiz anayız, bacıyız, kardeşiz. Dünya Kadınlar Günü ilk defa bir fabrikada çalışan kadın işçi
lerin yanarak hayatlarını kaybetmesi üzerine belirlenmiş önemli bir gündür. Bizler bir şeyler yapmak istiyoruz, sizler de vakit harcayarak, fedakarlıkta bulunarak yardım etmeye çalışıyorsunuz. Herkes bir engelli adayıdır diye düşünülmelidir.  Güçlü adımlara, güçlü yarınlara sizlerle birlikte adım atmak ve ulaşmak hepimize şeref ve onur veriyor. Bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayacak herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan ÖZTÜRK program içeriği hakkında da şu açıklamalara yer verdi.

-8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği olarak 11 Mart 2020 Çarşamba akşamı Gala düğün salonunda saat 19.00'da değerli sanatçımız engelli dostu Sayın Gölge Rayan Beyefendinin sahne alacağı engelsiz kadın gecemizi düzenlemiş bulunmaktayız, bu gecemiz bayanlara yönelik olup yemekli müzik eğlenceli ve ücretlidir 1 kişilik ücret 50 TL'dir . Kütahya engelliler Zafer Spor kulübümüz için düzenlediğimiz bu yardımlaşma ve dayanışma gecemize bilet alarak katkıda bulunmanız, katılım sağlamanız, sizlerle birlikte olmak bizleri son derece mutlu ve memnun edecektir katkıda bulunmak ve gecemize katılmak isteyenlerin 0507 519 10 71 telefon numarasını arayarak irtibat kurmaları önemle rica olunur. Biletlerimiz sayılı ve sınırlıdır. Kalıcı farkındalıklar yaratmak engelsiz bir hayat yaşatmak dileklerimizle.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.