Erbaş Sorunlara anında müdahale ediyor

Siyaset Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 11:37:44
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1888 okunma
Google News

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Domaniç ilçesinde muhtarlar ile buluşarak, muhtarların sorun ve önerilerini dinledi. 
Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü sosyal tesislerinde yapılan toplantıya, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’e, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve MHP Domaniç İlçe Başkanı Yıldıray Aydın katıldı.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ YERİNDE BULMAYA ÇALIŞTIK
Domaniç ilçesinde muhtarların sorunlarını dinleyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, tüm muhtarları tek tek dinleyerek sorunlarını not etti. Erbaş daha sonra, sorunun muhatabı hangi kurum ise, kurum yetkililerini arayarak sorunların kısa sürede çözülmesini talep etti.
Domaniç ilçesinin sorunlarının çözülmesi adına toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş  ; “ Kurtuluşun Kenti Domaniç İlçemizde, Muhtarlarımız ile buluşarak sorun ve önerilerini dinledik. Muhtarlarımız ile birlikte sorunların çözümü için, konu ile alakalı kurum ve kuruluşları arayarak sorunları yerinde çözme gayretinde olduk. Ortak gayemiz DOMANİÇ olan toplantıya katılan Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. ”dedi.
TURKCELL BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ARADI
Toplantıya katılan hemen hemen tüm muhtarlar köylerinde GSM şebekesinin olmadığını, bu nedenle telefon kullanamadıklarını ifade ettiler. Bunun üzerine muhtarlar ile birlikte TURKCELL bölge müdürünü arayan MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, ilçeye kısa sürede baz istasyonu kurulmasını talep etti. Bölgede en kısa sürede inceleme yapacaklarını belirten TURKCELL yetkilisi, sorunun çözümü için TURKCELL olarak gerekeni yapacaklarının müjdesini verdi.
MECLİS GÜNDEMİNE GETİRECEĞİM
Her Kütahya ziyaretinde mutlaka bir ilçe veya köye giderek oradaki Kütahya halkının sorunlarını da dinlediğini ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Ben Kütahya’da yaşayan  576 Bin vatandaşımızın vekiliyim. Hangi bölgede, hangi ilçede veya hangi köyde olursa olsun. Ben onların bizzat ayağına giderek sorunları dinlemeliyim. Bu nedenle il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte hemen hemen her köyümüze giderek sorunlarını ve isteklerini dinlemeye çalışıyorum. Bugünde Domaniç ilçemizde muhtarlarımız ile buluşarak mahalle ve köylerinin sorun ve taleplerini dinledik. Bunların bazılarını kurum müdürlerimiz ile görüşerek çözmeye çalıştık. Kütahya ilimizi tanıtacağımız zaman cümleye “Kuruluşun ve Kurtuluşun kenti Kütahya” diye başlıyoruz. Ancak 2021 yılında maalesef Osman Gazinin nenesi Hayme Anamızın yaşadığı Domaniç ilçemizde dokuz köyümüz su sorunu yaşıyor. Bu su sorununun çözülmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.Kısa sürede Türkiye Büyük Millet Meclisinde söz alarak çözüm için destek isteyeceğim.” Diye konuştu.
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, toplantının ardından Domaniç pazarını gezerek Pazar esnafı ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.