Eşi Tarafından Öldürüldüğü İddiası

Asayiş Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 19:21:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4898 okunma
Google News

 Tavşanlı ilçesinde bir kadın, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

İddiaya göre, Dağçeşme Mahallesi TOKİ konutları yanındaki boş arazide, Özlem G. (25), evinden çıktığı sırada boşanma aşamasında olduğu eşi T.G.'nin (27) bıçaklı saldırısına uğradı. Çok sayıda bıçak darbesi alarak ağır yaralanan genç kadın, 112 Acil Servisi tarafından kaldırıldığı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan T.G.'nin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

YAKALANDI

Özlem G.'i öldürdükten sonra kaçan Tolga G., 8 saat sonra olay yerine yakın boş arazide yakalandı. Tolga G.'in üzerinde yapılan aramada cinayeti işlediği bıçak ele geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen T.G. , polise verdiği ifadede "Eşimle evlendikten sonra Ankara'ya gittik. Orada evi terk edip Tavşanlı'ya döndü. Burada eşim beni başka erkeklerle aldattı. Bugün evine dönmesi için yanına gittim. Konuşurken bana küfür ederek hakaretlerde bulununca nasıl oldu anlamadım ve onu birçok kez bıçakladım" dediği öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.