Eski Bakan Yardımcısından Ftr Hastanesi Memnuniyeti

Yaşam Yayın: 17 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2020 14:45:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1622 okunma
Google News

Eski Bakan Yardımcısından Ftr Hastanesi Memnuniyeti

Eski Bakan Yardımcısı ve 23. Dönem Antalya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Arıcı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesinde gördüğü tedaviden memnun kaldığını ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

KSBÜ- Şu an Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFGHD) Başkanlığını yapan Prof. Dr. Abdurrahman Arıcı; Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Acet ve TFFGHD Kütahya Şubesi Başkanı Ahmet İlhan Aydın ile birlikte KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirerek, FTR Hastanesinde bel fıtığından dolayı gördüğü tedaviden memnuniyetini dile getirdi.

Arıcı beraberindeki heyet ile birlikte Rektör Kavuncu’ya hakem forması takdim etti. Kavuncu, Arıcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, Kütahya sanatını temsil eden çinili vazo armağan etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.