Etiketler

Gündem Yayın: 26 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 26.11.2019 16:57:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3653 okunma
Google News

Etiketler

Hayatımız içerisinde okuduğumuz yıllarda herkes bilir ki kitaplarımız ya da defterlerimizin üstünde etiketler kullanmışızdır. Bu etiketler zamanına göre yaldızlı, zamanına göre daha değişik çıkartmalı ve figürlü olarak elimize geçebilmiştir. Bununla birlikte üzerinde bulunan ad, soy ad, sınıf ve numara gibi belirtiler de üzerini doldururken gayet işimize yarayan ürünler haline gelmiştir. Özellikle çocuğunuzun sevebileceği süper kahraman çıkartmalı ürünler alarak onlara sürprizler de yapabilirsiniz. Böylelikle çocuğunuzu hem mutlu etmiş olurken hem de almış olduğunuz kitapların ya da defterlerin de kaybolmasını engelleyebilirsiniz. 1. sınıf selülozdan üretilmekte olan bu etiketler ya da diğer değişle kağıtlar güçlü yapışkan malzemeler ile güçlendirilmiş olup oldukça sağlıklı ve dayanıklı özelliklere sahiptir.

Etiketler ve Çeşitleri

Üzerinde isteyeceğiniz figürlerden tutun diğer bir sürü süper kahramanın da resminin bulunduğu bu ürünler oldukça kolay bir şekilde bulunabilmektedir. Kitap kaplarken ya da defterinizin kaybolmasını istemediğiniz zamanlarda kullanabileceğiniz etiket ve çeşitlerine ise https://www.kayakirtasiye.com.tr/etiketler adresinden kolaylıkla ulaşabilirken birbirinden güzel etiket çeşitlerini buradan satın alabilmeniz mümkündür.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.