Evde Kal, Eğitimsiz Kalma

Eğitim Yayın: 07 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2020 18:14:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1835 okunma
Google News

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) Coronavirüs Salgını Nedeniyle “Evde Kal, Eğitimsiz Kalma” Sloganıyla herkese açık 273 Sertifikalı uzaktan eğitim vermeye başladı. Kayıtlar devam ediyor.

DPÜSEM’DEN KAÇIRILMAYACAK HERKESE YÖNELİK UZAKTAN EĞİTİM FIRSATLARI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim Merkezi Corona Virüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitimlere ara verilmesinin ardından “Evde Kal, Eğitimsiz” diyerek 273 sertifikalı uzaktan eğitim programları başlattı. Düzenlenen programlar her kesimden vatandaşa hitap ediyor. 

                PROGRAMLAR HERKESE AÇIK

DPÜSEM Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül “Pandemi döneminde öğrencilerimize ve halkımıza yönelik, her kesimden her insana yönelik  kendi gelişimlerine katkı sağlayacak, farklı kılacak ve donanımları hale getirerek yeni iş imkanları sağlayacak uzaktan eğitim programları düzenliyoruz. Bugün itibariyle uzaktan eğitim ile isteyen herkesin alabileceği 273 sertifikalı eğitim programı düzenliyoruz.  İsteyen herkes DPÜSEM’in sitesinde yer alan bilgiler doğrultusuna veya iletişim bilgilerinden bizlere ulaşarak bu programlar hakkında bilgi alabilir ve kaydını yaptırabilir. Bu programların hem çğrencilerimize, Kütahya ve ülkemiz insanımıza faydalı ve değer katacak programlar olduğunu söyleyebiliriz. Eğitimleri, alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek. Düzenlenen sertifikalı programlar kişisel eğitim, sağlık, teknik, mesleki eğitimleri kapsamaktadır. Eğitim programları eğitim alan herkese hem vizyon hemde kariyeri için önemli kazanımlar sağlayacaktır. Kendilerine değer katmak isteyen herkesi uzaktan eğitim programlarımızla eğitim almaya bekliyoruz” dedi.

ÇOK TALEP EDİLEN 273 SERTİFİKALI PROGRAM

Eğitimler konusunda bilgi veren DPÜSEM Müdür Yardımcısı İlker Vural da; “Evde kal ama eğitimden uzak kalma sloganını baz alarak uzaktan eğitim sistemlerimizi aktif hale getirdik. Uzaktan eğitim sistemlerinden verilen eğitimlerle ile kişiler kendi kişisel gelişimlerini tamamlayacaklar, kendi alanlarında daha iyi olmaları ya da hedefledikleri alanda uzmanlaşmaları sağlanacaktır. Çok revaçta, çok talep edilen eğitim programlarını sistemimize dahil ettik. ISO eğitimleri,  Dış Ticaret uzmanlık eğitimleri, İnsan Kaynakları, Mali Müşavirleri ve Avukatları ilgilendiren eğitimler. Sitemizden ayrıntılı bilgiler öğrenebilirler. Ayrıca herkese açık ücretsiz eğitimlerimiz de bulunmaktadır.273 programa 5000 öğrenci eğitim almakta, programlarımıza ülkemizin her yerinden kayıtlı öğrencilerimiz bulunmakta ve eğitim almaktadır. Düzenlediğimiz programlardan herkesin yararlanmasını bekliyoruz. DPÜSEM sitesinden gerekli bilgiler öğrenebilir. Eğitim almak isteyenler http://uzaktanegitimdpusem.dpu.edu.tr/ adresinden bilgi alabilecekleri gibi iletişim bilgilerinden bizlere ulaşılması durumunda ayrıntılı bilgiler alabilirler” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.