EVET “STARTI” İÇİN ANKARA'YA

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.02.2017 09:14:29
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
4615 okunma
Google News

 Ak Parti Tavşanlı teşkilatı "Evet" için yola çıkıyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde AK Parti ilçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmalarına start verdi.  
  25 Şubat’ta Ankara’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi tanıtımı programı için bu gece Tavşanlı’dan otobüslerin kaldırılacağı da bildirildi.
  Ak Parti Tavşanlı ilçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmalarına akşam saatlerinde geniş kapsamlı Yönetim Kurulu toplantısı ile start verdi. İlçe başkanı Hilmi Gümüş’ün başkanlığında yapılan toplantıya Belediye başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek belediye başkanı Agah Aşkın, Tepecik belediye başkanı Adnan Korkmaz ve Kuruçay belediye başkanı Erhan Demiray’da katıldı. Toplantıda, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumla alakalı yapılacak çalışmalar ve izlenecek yol haritası belirlendi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.