Evin Yakışıklı Prenslerine Polo’dan En Cici Takım Modelleri

Gündem Yayın: 25 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2019 17:11:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2674 okunma
Google News

Evin Yakışıklı Prenslerine Polo’dan En Cici Takım Modelleri

U.S. Polo Assn halk arasında genelde Polo yaka t-shirtleri ile bilinse de bu köklü marka pek çok kesime hitap eden ürünler üretiyor. Kadın, erkek ve çocukların yanı sıra bebek takımları ile de dikkat çekiyor. Alt üst takım ya da hastane çıkış seti gibi farklı modelleri il dikkat çeken marka ürünlerini web sitesi üzerinden müşterileri ile buluşturuyor.

Gri ve ve beyaz renkli takımlar erkek bebekler için oldukça kullanışlı. Tamamen örme olan takımlar şu için 20 indirimle satışa çıkıyor. 0 aydan 36 aya kadar olan erkek bebekleriniz için takım tercihinde bulunabilirsiniz.

Giyim sektörünün öncü markalarından olan U.S. Polo Assn erkek bebek takım ürünleri 60 pamuk ve 40 oranlarında polyester içeriyor. Bebeklerinizi terletmeyecek olan bu takımlar ister evde isterseniz de dışarıda rahatlıkla kullanılabilecek cinsten.

Ayrıca hastane çıkışı takımı ise 100 pamuktan üretilmiş. Pek çok parçadan oluşan bu ürünün şapkası da bulunuyor. https://www.yenisezonmodeli.com/  linki üzerinden modelleri inceleyebilirsiniz. Bebek kıyafetlerinizin daha uzun ömürlü olmaları için yıkama talimatlarına da uymanızı tavsiye ediyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.