Fabrika Çalışanı Çalıştığı Yeri Soydu

Fabrika Çalışanı Çalıştığı Yeri Soydu

Asayiş Yayın: 28 Eylül 2014 - Pazar - Güncelleme: 28.09.2014 14:18:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3442 okunma
Google News

Kütahya'da güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bir porselen fabrikası deposundan çeşitli tarihlerde yaklaşık 200 bin liralık porselen çalan 27 yaşındaki F.A. ile aynı yaştaki arkadaşı İ. A. yakalandı.

Porselen fabrikası yetkilileri, depodaki ürünlerde azalma olduğunu fark edince güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde güvenlik görevlisi F.A.'nın, geceleyin depoya gelen arkadaşlarının araçlarına porselen ürünleri yüklediği belirlendi. Fabrika yetkililerin durumu polise bildirmelerinin ardından Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri fabrika çevresinde önlem aldı. Gece yarısı kiralık bir kamyonetle fabrikaya gelen İ.A., güvenlik görevlisi olan arkadaşı F.A. ile birlikte depodaki porselen tabak ve çeşitli ürünleri kamyonete yükledi. Bu sırada polis ekipleri fabrikaya girdi. Polisi karşılarında gören F.A. ile İ.A. kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından 2 şüpheli yakalandı.  

Gözaltına alınan İ.A. ile F.A.'nın evlerinde de fabrikadan çalınan porselen ürünler ele geçirildi. Yaklaşık 200 bin liralık porselen çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.