Fanatik Damat, Düğünden Çıkıp Maç İzlemeye Gitti

Gündem Yayın: 20 Nisan 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2019 16:23:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3005 okunma
Google News

Fanatik Damat, Düğünden Çıkıp Maç İzlemeye Gitti

 

GÖRÜNTÜLÜ

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ahmet Kocakır (24), nişanlısı Şuheda yaptıkları düğünlerinin ardından arkadaşlarıyla birlikte fanatik taraftarı olduğu amatör lig takımlarından Göbel Gençlikspor maçını izlemek için stada gitti.

Tavşanlı ilçesinde oturan Ahmet Kocakır'ın düğün saatiyle, fanatik taraftarı olduğu 2. Amatör ligi takımlarından Göbel Gençlikspor'un Balıköy Gençyurdu ile yapacağı maç aynı saate denk geldi. Göbel köyündeki düğün saatini öğlene alan fanatik damat Kocadır, nişanlısı Şuheda ile yaptığı düğünün hemen ardından takımını desteklemek için stada gitti. Damatlığını bile çıkarmayan Kocakır, Karakova semt sahasındaki tribünde yerini alarak takımını destekledi. Damat Kocakır, 'Bu mutlu günümde takımımızı desteklemeye geldim. Benim için bu maç çok önemliydi ve takımımızı yalnız bırakamazdım  dedi.

 

Fanatik damat Kocakır ve arkadaşlarının izlediği, kazanının şampiyon olacağı Göbel Gençlikspor - Balıköy Gençyurdu maçı ise 1-1 berabere tamamlandı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.