FATİH PROJESİ BAŞLADI

FATİH PROJESİ BAŞLADI

Bilim Yayın: 10 Mart 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 10.03.2014 19:32:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
8348 okunma
Google News

Tavşanlı Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerine törenle tablet pc hediye etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Fırsatları Arıtma ve Teknolojiyi İyileştirme (FATİH) Projesinin uygulamaya konduğu törene AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Garnizon komutanı Yüzbaşı Ömer Turan, Tavşanlı Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, DPÜ Rektörü Ahmet Karaaslan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık ve AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir ile kurum ve kuruluş daire amirleri, okul müdür ve idarecileri ile öğrenciler katıldı. Törende konuşan Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık akıllı tahta uygulamasının eğitim seviyesini artırdığını söyledi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu ise akıllı tahta sistemi uygulamasının imrenilecek bir uygulama olduğunu ve Türkiye’de de kullanılmasından mutlu olduğunu belirterek öğrencilere teknolojik imkanları kullanarak büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ise ilçe kaymakamı olarak hem fiziki hem de teknolojik olarak öğrencilerimize son yıllarda sağlanan imkanlar için hükümete teşekkür etti.

Törende bir konuşmada DPÜ rektörü Ahmet Karaaslan yaptı Karaaslan ise öğrencilere yönelik olarak elinize aldığınız bu bilgisayarları zararlı erişimler için ya da boş vakit geçirmek için kullanmayın nasihatinde bulundu ve bu pc’lerin ileri de mesleki başarınızı olumlu yönde etkileyecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.