Ferdi Tayfur Hayranı yarışmalara hazırlanıyor

Sanat Yayın: 04 Mayıs 2017 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2017 11:58:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7671 okunma
Google News

Ferdi Tayfur Hayranı yarışmalara hazırlanıyor

Tuna İşleyen 

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’a ses ve fizik olarak benzeyen 39 yaşındaki Murat Özdemir, 7 yaşından bu yana hayranı olduğu sanatçının müziklerini dinliyor.

Kütahya’da merkez ve ilçelere ilaç dağıtımı yapan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur ile ses benzerliği zor ayırt edilen Murat Özdemir, “ Hayatımız Ferdi Tayfur oldu. Ona duyduğum hayranlık hastalıktan da öte durumda. Ferdi Tayfur’un sözleri çok anlamlı ve değerli, onun için hayranlığım oldukça yüksek. Onun yeni kaseti çıktığında Kütahya’da kalmıyordu ben de İstanbul’a gidip o kaseti alıyordum. Fotoğraf ve plaklarını da İstanbul’a almaya giderdim” diye hayranlığını ifade ederken, Kütahya’da fuarlarda zaman zaman sahne aldığını ve ödüller de aldığını söyledi.

Hayatım Ferdi Tayfur oldu diyen Özdemir “ Eşim ile tanışmam da Ferdi Tayfur sayesinde oldu. Fuarda şarkı söyledikten sonra tanıştık. Allah’a şükür 21 yıllık evliliğim, 2 kız ve bir erkek çocuğum var. Evimde 172 adet Ferdi Tayfur posteri var” diyerek ünlü sanatçıya hayranlığını dile getirdi.

GÖRÜNTÜLÜ MASA ÜSTÜ GÖRÜNÜM İLE HABER GÖRÜNTÜSÜ İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.