Ferhan Yıldırım Kurban Bayramı mesajı

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 16:27:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1404 okunma
Google News

 MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım Kurban Bayramı mesajını basın ile kamuoyuna duyurdu, "Bayramlar hatırlamanın ve hatırlatmanın derin  bir muhabbetle kucaklaşmanın  sevdasıdır.Kurban bayramı ise besmele ile kesilen her kurbanın eşit ve adil bir biçimde paylaşılmasının sevabıdır 
Milletçe bir yandan virüs salgını bir yandan Siyasi ve ekonomik bekamızı hedef alan sorunlarla, kararlı ve kahramanca mücadele ettiğimiz şu günlerde, umutla karşıladığımız Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberliğimize arttırması başlıca dileğimdir. 
İsmaili ahlak ve adanmışlıkla yaşamış olduğumuz tüm sıkıntılarımızı aşacağımızdan, kutlu, mutlu ve huzurlu bir geleceğe hep birlikte el ele vererek kavuşacağız.
Özellikler Bayram ziyaretlerimizde içinde bulunduğumuz salgın süreci kesinlikle göz attı edilmemeli.Sağlık Bakanlığımızın uzmanlarımızın yapmış oldukları uyarılar göz ardı edilmeden kurallara uyarak bayramlaşalım 
Bayramımızı karşılamadan hemşehrilerimizin bayramını bayram yapan Türkiye Futbol Federasyonunun yapmış olduğu açıklama ile adalet yerini bulmuş futbolcularımızın ,idari ve teknik heyetimizin,Belediye başkanımızın emekleri ziyan olmamıştır.
MHP olarak Yerel seçimler öncesi Başkanımızla birlikte vermiş olduğumuz her sene bir üst lig sözümüz askıda kalmamıştır.
Belediye Kütahya Spor kulübümüzün bu başarısında emeği başta Belediye Başkanımız Prof.Dr.Alim IŞIK Beye Belediye başkan yardımcılarımıza Klüp başkanımıza idari ve teknik heyeti tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum.
Sözlerime burada son verirken tüm hemşehrilerimizin Bayramını tebrik eder sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde sağlıklı mutlu günler dilerim."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.