Festival'de Kick Boks Zafer Kupası

Spor Yayın: 18 Ağustos 2016 - Perşembe - Güncelleme: 18.08.2016 12:21:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3304 okunma
Google News

Festival'de Kick Boks Zafer Kupası

19 Ağustos'ta başlayacak olan 42. Kütahya Festivali Demokrasi ve Özgürlük Etkinlikleri kapsamında her sene olduğu gibi geleneksel hale gelen "KÜTAHYA BELEDİYESİ GELENEKSEL 10. İLLER ARASI KICK BOKS ZAFER KUPASI" Şampiyonası festival programı çerçevesinde 27 -28 Ağustos tarihlerinde yine fuar alanında yapılacak.

Ankara, Eskişehir, Bursa, Konya, Afyon, Uşak, Burdur, Manisa, İzmir, Denizli, İstanbul, Diyarbakır, Aydın, Isparta, Antalya illerinden yaklaşık 400 sporcunun katılacağı şampiyonada Kütahyalı hemşerilerimiz yine çok heyecanlı ve zevkli müsabakalar izleyecek. Müsabakalar sonunda derece yapan sporculara "1., 2., 3., 3." Madalya verilirken yine takım halinde derece yapan "1., 2., 3., 3." Takımlara da Kupa ve sertifika verilecek. Bu arada kurum ve kuruluşlarımızdan temin edilen hediyeler de sporculara ve kulüplere takdim edilecek.

Bu sene 10.su yapılacak olan şampiyona da geçtiğimiz yıllarda da çok renkli dakikalar yaşandı. Sporcuların kıyasıya mücadelesi, onların gelecekte çok başarılı birer sporcu olma yolundaki arzularını ortaya koyarken özellikle minikler kategorisinde yapılan müsabakalarda da izleyenler zaman zaman kahkalara boğuldu. Yapılacak şampiyonanın festivali ziyaret eden, ziyaretçiler tarafından yine yoğun ilgi ile izlenmesi bekleniyor.

Kick Boks Danışma Kurulu Üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, organizasyonla ilgili olarak "Kick Boks Federasyonumuz bünyesinde devam eden çalışmalar sonucu ülkemiz Federasyon Başkanımız Sayın Salim KAYICI'nın yoğun çabalarıyla Kick Boks'da kendini ciddi biçimde kabul ettirmiştir. Kütahya ilimizde, Kick Boks platformunda çok başarılı sonuçlar elde etmiş ilimizdir. Yaklaşık 10 yıldır katılınan her Türkiye Şampiyonasından mutlaka sporcularımız derece ile dönmüştür. En son olarak sporcularımızdan İlknur GEDİK, İtalya Rimini'de Dünya Şampiyonu ve İspanya'da Avrupa Şampiyonu olmuştur. Hatta Dünya Şampiyonu olduğu şampiyonada en teknik sporcu seçilmiştir. İşte İlknur gibi sporcularımızın çoğalması için bu tür organizasyonlara önem veriyoruz. Ve bütün iller bu şampiyonamıza katılmak için aylar öncesi sabırsızlıkla şampiyonaya hazırlanıyorlar.

Bu turnuvayla şehrimizin tanıtımında da önemli bir katkı sağlamış oluyoruz. Turnuvanın gerçekleşmesinde büyük katkıları olan başta Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Kamil SARAÇOĞLU olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Sadık ÖLÇEN ve ekibine, Kick Boks Federasyonumuza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

ARABACI, tüm hemşerilerimizi 27 -28 Ağustos'da tarihlerinde yapılacak olan şampiyonaya davet ettiklerini belirtti. - DORUK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.