FİKSTÜR ÇEKİMİNDE SORUNLAR DA ELE ALINDI

FİKSTÜR ÇEKİMİNDE SORUNLAR DA ELE ALINDI

Spor Yayın: 17 Aralık 2015 - Perşembe - Güncelleme: 17.12.2015 10:09:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4099 okunma
Google News

TAVŞANLI İKİNCİ AMATÖR FİKSTÜR ÇEKİMİNDE SORUNLAR DA ELE ALINDI

Tuna İŞLEYEN

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 2. Amatör fikstür çekimi gerçekleşti.

Bu yıl kurulan ve ilk kez sahalara çıkacak olan Ömerbeyspor Kulübü tesislerinde gerçekleştirilen fikstür çekimine Kütahya ASKF (Amatörspor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Murat Cengiz, ASKF Genel Sekreter Ramazan Arslandaş, Mali Sekreter Nuri Ercura, Eğitim Sekreteri Celalettin Altay ile 2. Amatör Küme takımlarının başkan ve yöneticileri katıldılar.

Tavşanlı İlçesi Ömerbey Mahallesinde kulüp lokalinde, 2015 -2016 sezonunda 2. Küme gruplarının belli olduğu fikstür çekimi oldukça heyecanlı geçti.

ASKF Başkanı Murat Cengiz fikstür çekiminin tüm kulüplere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kulüp yöneticilerinden onlar için ricacı olduğunu belirten ASKF Başkanı Murat Cengiz futbol sahaları konusunda eleştirilerini dile getirerek şunları söyledi;

“ Sizlerden sizler için birşeyler istiyoruz. Sizler Tavşanlı’da spor adına gayret göstermiyorsunuz. Hiçbir kulübüm sahada minibüste soyunup giyinmeyecek. Hiçbir Tavşanlı takımım ve deplasmana gelen takımlarımız orada minibüse girerek soyunmayacak. Yeni yapılan sentetik saha Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün, Ada stadı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün. Tavşanlı ilçe spor müdürünü de davet ettik, gelmedi belki işi vardır. Ancak burada olmasını arzulardık ve bizleri bilgilendirmesini isterdik. Ada sahası Linyitspor’un değil, Kütahya’da da Dumlupınar stadı Kütahyaspor’un değil, tüm amatör sporların. Eğer sen protokol yaparsan, sahayı kiralarsan orası senin olur. Ada sahasını Linyitspor tahsis ediyor İl Spor Müdürlüğünden. Parasını yatırıyor ve sezon boyunca tahsis ediyor. Bizim Bölgesel Amatör Ligi takımları da parasını yatırıp kiralıyor.”

Ayrıca yeni yapılan futbol sahalarına isim verileceğini belirten ASKF Başkanı Murat Cengiz, spora emeği geçen kişilerin, futbolun duayenlerinin isimlerinin yeni yapılan sahalara isimlerinin verileceğini belirtti.  

2. Amatör Küme karşılaşmalarının 13 Şubat 2016 tarihinde başlayacağı bilgisi edinildi.

Kulüplerle yapılan görüşmeler sonrası fikstür çekimine geçildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.