Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonda Türkiye’ye Örnek Oluyor

Sağlık Yayın: 18 Ağustos 2017 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2017 10:36:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5082 okunma
Google News

Kütahya  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonda Türkiye’ye Örnek Oluyor

Kütahya’da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetine başlayan D.P. Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Türkiye’deki hastanelere örnek oluyor.

Türkiye’nin tarih, termal ve doğa şehri Kütahya’da, gelişmiş teknolojiyi ve termal suyu bir arada kullanarak fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları sunan hastaneyi; Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Havza İlçesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak, Hastane Müdürü  İsa Erfalay ve Fizik Tedavi Öğretim Üyesi Mahmut Yaran ziyaret ettiler.

Ziyarete gelen konuklar birkaç başka ilin daha Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanelerini gezdiklerini, fakat Kütahya’da bulunan hastaneye hayran kaldıklarını belirterek, özellikle otelcilik hizmetlerinin 5 yıldızlı Otel atmosferinde olduğundan görsel şöleninden dinlenme alanlarına kadar mükemmel olduğunu söylediler.

Ayrıca misafirler hastanede ki; Kardiyopulmaner Ünitesi, Güçlendirme Ünitesi ve Cpet Ünitelerinden övgüyle bahsederek çok çok ileride bir merkez olduğumuzu belirttiler.

“Böyle bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin Kütahya’ya kazanılması büyük zenginliktir. Bu merkezin kıymetini bilip, emeği geçenleri kutlamak gerekmektedir.” Dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.