Fotoğraf Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Fotoğraf Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Kültür Yayın: 16 Kasım 2013 - Cumartesi - Güncelleme: 16.11.2013 11:38:23
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2640 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi 1. Fotoğraf Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

65 katılımcının bulunduğu yarışmada Kütahya'nın tarihi, kültürel, doğal yaşamından kesitler fotoğraf karelerinde yer aldı.

 

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa İça şunları ifade etti;

 

“Kütahya Belediyemizin kültür sanat ile ilgili yaptığı etkinliklerden birini daha sonuçlandırmış oluyoruz.  Doğal Yasamdan Kareler Fotoğraf Yarışmasının 1.sini yaptık. Bu yarışmaya çok büyük ilgili oldu. 361 fotoğraf yarıştı. Düzenlediğimiz şartnameye göre uygun olanlar ön elemeden geçti. 90 tanesi ön elemeden geçemedi. Bu yarışma 4 aylık bir çalışma periyodu konuldu. Bu periyodda bizimle beraber çalışan Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden hocalarımızda bulundu. Bu çalışmada ve jüride bulunan arkadaşlarımı da teşekkür ediyorum. Jürimiz çalışmalarını tamamladı.

 

Yarışmamıza iştirak eden 361 fotoğraf sahibine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşaallah bu yarışmalar geleneksel hale getirilip, Kütahya’mızın güzelliklerini tanıtmaya devam ederiz” dedi.

 

Yarışmada ilk 3' e girenlerin ödüllerinin verilecekği ve ilk 20' ye girenlerin fotoğrafların sergileneceği bilgisi edinilirken yarışamada ilk 3'e girenlerin isimleri şu şekilde; 

  1.  Faruk KARAGÖL, 2. Ahmet UZUN, 3. Ercan KILIÇ oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.