FOTOĞRAFÇILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

FOTOĞRAFÇILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 08.07.2015 13:24:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2471 okunma
Google News

 

FOTOĞRAFÇILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Tavşanlı'da profesyonel ve amatör fotoğraf çekme uğraşısı içinde olan fotoğrafçılar, emeklerini, Cumhuriyet Meydanı'nda sergilediler.  
  Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan fotoğraf meraklıları, düzenledikleri organizasyonda; çektikleri kareleri halka sundu. Tavşanlı Fotoğraf Kulübü ve Tavşanlı Fotoğraf platformu üyelerinin çektikleri fotoğraflar, Cumhuriyet Meydanı'nda gösterime sunuldu. 60 farklı fotoğrafın gözler önüne serildiği sergi, 17 fotoğrafçının deklanşöründen çıkan karelerden oluşuyor.
  Serginin oluşması için ilk adımı atan Nihat Mermer, şunları söyledi: "Tavşanlı'da, gerek profesyonel olarak gerekse amatörce, fotoğraf çekmeye gönül vermiş birçok kişi olduğunu fark ettik. Bu bağlamda da Mustafa Uysal'ın liderliğinde, sosyal medya üzerinden, fotoğraflarımızı sunabileceğimiz bir alan oluşturduk. Kısa zamanda da 2500 civarında fotoğraf tutkununu bir araya getirdik. Hatta bu sayede, Tavşanlı Fotoğraf gibi yeni platformlar oluştu. Sosyal medya üzerinden sürdürdüğümüz fotoğraf yayınlama faaliyetimizin yansımalarını, sanal ortamdan alıp gerçek hayatta da insanlarla buluşturmak istedik. Birkaç ay öncesinden yaptığımız planlama ile Ramazan ayında, çektiğimiz fotoğrafları sergilemek için adım attık. Tavşanlı Belediyesi de fikrimizi destekledi ve sergimizi açtık" dedi.
  Sergide fotoğrafları olan fotoğrafçılar ise şöyle: Ali Ay - Berat Şavlı - Büşra Şavlı - Cemal Pekcan - Fatma Ay - Hakan Eliaçık - Hasan Yılmaz - İsmail Çelik - İsmail Kader - İsmail Saraç - Kerim Koca - Mustafa Uysal - Nihat Mermer - Ömer Şavlı - Ramona Aleskerova - Sinem Mermer - Süleyman Yalçınkaya.

Haber: Tuna İŞLEYEN 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.