Galatasaraylılar iftarda bir araya geldiler

Tuna İşleyen - Görüntülü

Spor Yayın: 27 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 27.04.2022 12:24:59
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2397 okunma
Google News

Galatasaraylılar iftarda bir araya geldiler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Galatasaray Taraftar Derneği üyeleri Melisa Cafe'de düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açan Galatasaraylı taraftarlar, Ramazan ayında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İftar yemeği sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Tavşanlı Galatasaraylılar Dernek Başkanı Kürşat Öztaş, amaçlarının Galatasaraylı taraftarların birbiriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Öztaş, "Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Taraftarlarımız ile iftar yemeğinde bir araya geldik. Amacımız Kütahya ve Tavşanlı'da yaşayan Galatasaray sevdalılarını bir araya getirip kaynaştırmak. İftar soframıza davetimize icabet edip katılan renktaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğinin ardından taraftarlar, gecenin geç saatlerine kadar sohbet ederek, gelecek sezon yapacakları etkinlikler hakkında fikir alışverişlerinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.