Gassal İhtiyacı Karşılandı

Yaşam Yayın: 11 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 11.01.2021 14:41:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1060 okunma
Google News

Gassal İhtiyacı Karşılandı

 

 

Kütahya Belediyesinin Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında olan ücretsiz cenaze ve nakil hizmetleri kapsamında, korona virüs döneminde de ihtiyaç duyulan iki bayan gassalı bünyesine kattı. Aralık ayı içinde görevlerine başlayan bayan gassalar, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana bina ve ek binada görevlendirildiler.

Pandemi sürecinde, korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşların cenazelerini yıkamada yaşadıkları sıkıntı sonrası, Kütahya Belediyesi gassal ihtiyacını karşılamak amacıyla iki bayan gassalı bünyesine kattı. 2020 Aralık ayı içinde görevlerine başlayan, Milli Eğitim Bakanlığı gassal sertifikalı iki bayan gassal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevlerini sürdürüyorlar. Ana bina ve ek binada görev yapan bayan gassallar, özellikle korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşların cenazelerini, Sağlık Bakanlığının belirlediği pandemi kuralları çerçevesinde yıkıyorlar.
Diğer taraftan Kütahya Belediyesinin ücretsiz cenaze ve nakil hizmetleri kapsamında cenaze yakınlarına desteği sürüyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın hemşehrilerine taahhüt ettiği yer alan ücretsiz cenaze nakil hizmetleri çerçevesinde Kütahya Belediyesinin cenaze yakınlarına desteği devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.