Gaz Kaçıran Araca İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Asayiş Yayın: 01 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2019 11:54:37
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1730 okunma
Google News

 Emet ilçesinde meydana elen trafik kazası sonucu gaz kaçıran araca itfaiyenin erken müdahalesi muhtemel bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre Tavşanlı istikametinden Emet istikametine gelen Halil G., yönetimindeki 43 U 3937 plakalı araç, ilçeye girişteki TOKİ kavşağında virajı alamayarak taklalar attı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıkan araç sürücüsü Halil G., araçta gaz kaçağı olduğunu farketti.

Kaza yerine gelen polis ekipleri de gaz kaçağını fark edip yolu trafiğe kapattılar ve itfaye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri gaz kaçağını önledikten sonra yolu yıkadılar. Temizlik çalışmalarının ardından 30 dakika trafiğe kapalı kalan yol tekrar trafiğe açıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.