Gazelyakup Köyü Muhtarı Aracında Ölü Bulundu

Asayiş Yayın: 09 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 09.10.2018 14:03:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
9194 okunma
Google News

Gazelyakup Köyü Muhtarı Aracında Ölü Bulundu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Gazelyakup Köyü Muhtarı Muammer Yüğrük ölü bulundu.

Tavşanlı ilçesine bağlı Eğriöz Köyü Çaldere Mevkiinde şüpheli aracın olduğu ihbarını alan ilçe Jandarma Komutanlığı bölgeye 3 devriye ekibi ile gitti.

Araç ve çevresinde yapılan kontroller sonucunda 45 HB 9488 plakalı kamyonetin sürücü koltuğunda Gazelyakup Köy Muhtarı Muammer Yüğrük'ün başının sağ tarafından tabanca ile tek el ateş edilmesi sonucu ölü olarak bulundu.

Olay ile ilgili olarak Tavşanlı Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, olay bölgesinde Tavşanlı Olay Yeri İnceleme Tim Komutanlığı tarafından inceleme ve araştırmalar yapılarak, 1 Adet 7.65 mm çapında tabanca ve kovan tespit edildi.

İntihar ettiği tahmin edilen Muammer Yüğrük, olay yerinden Tavşanlı Devlet Hastanesine getirilmiş ve ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.