Gazeteci Muhabir Tuna İşleyen Kariyer günleri konuğuydu

Görüntülü

Eğitim Yayın: 26 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 26.02.2022 12:47:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1118 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Hanımçeşme İlkokulu eTwinning Projeleri ile sesini duyurmaya devam ediyor.

Geçen yıl yaptıkları Let's Read And Share Projesini Avrupa kalite etiketiyle taçlandıran okul bu yıl da İngilizce Öğretmeni Gülten Karatürk, Sınıf Öğretmeni Yasin Efe ve Müdür Yardımcısı İsmail Alan'ın beraber I'm "What" In The Future! projesini yabancı ortaklarıyla birlikte yürütüyorlar. Proje kapsamında öğrenciler meslekleri tanımakta ve çeşitli mesleklerle röportaj yapmaktalar. Bu projeyle öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını, web2 araçlarını kullanarak kendi özgür fikirlerini ortaya koymaları amaçlanmakta olduğu belirtilirlen kariyer günleri kapsamında çeşitli meslek grupları okullarında söyleşi için ağırlanıyor.

 

Tavşanlı'da gazetecilik yapan Tuna İşleyen de projenin ilk kariyer günü konuşmacısı olarak davet edildi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan gazeteci İşleyen, "Projenin ilk kariyer günü konuşmacısı olarak öğrencilerle bir araya gelmek beni oldukça mutlu etti. Gazetecilik - muhabirlik mesleğini ayrıntıları ile öğrencilere tanıtmaya çalıştım. " diyerek ilçede bulunan yerel gazetelerin önemi hakkında da konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.