Gaziler otopark ücreti alınmasına karşı

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 19.09.2018 11:26:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3310 okunma
Google News

Gaziler otopark ücreti alınmasına karşı

Tuna İŞLEYEN / DHA / İHA 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, tüm yurtta olduğu gibi 19 Eylül Gaziler Günü, büyük katılım ile kutlandı.
Gaziler günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Kaymakam Yüksel Kara,  , Belediye Başkan Vekili Ali Özden ve Gazi Derneklerinin başkanları Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuğrul Demiryürek  gerçekleştirdi. Abdullah Taktak Ortaokulu öğrencisi Mihriban Öztürk'ün okuduğu şiir sonrası mülki erkan ve gaziler önce Gaziler Derneğini ardından Tavşanlı Şehitliği’ni ziyaret ederek vatan toprağı için canını veren aziz şehitlerimize dua etti. Güney Doğu Gazisi Musa Dursun, " Türk Kahramanlığının sönmez meşalesi Gazilerimizin günü kutlu olsun. Bacağım, kolum ve gözüm olmadan da yaşayabilirim ama vatanım olmadan yaşayamam" diyerek duygularını dile getirirken, İç güvenlik gazilerinden Bekir Esen ise, Yetkililerden Tavşanlı ilçesinde gazilerden alınan cadde üzeri otopark ücretinin alınmamasını istediklerini söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.