Gece gündüz çevre temizliği

Gündem Yayın: 03 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 03.01.2022 15:26:05
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
973 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler gece gündüz çevre temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Kütahyalı hemşehrilerimizin daha temiz bir çevrede yaşamaları ve hak ettikleri hizmetleri alabilmesi adına Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Tugay Yolu, Atatürk Bulvarı, Çevre Yolu ve Zafer Kalkınma Ajansı çevresinde ekiplerimiz çevre temizlik çalışmalarını tamamladılar.

Tüm mahalle ve sokaklarda devam eden çalışmalarda vatandaşlarımızın ekiplerimize çevre temizliği ve duyarlılığı konusunda daha hassas davranarak yardımcı olmaları, daha temiz bir çevrede yaşamamıza yardımcı olacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.