Gecelik

Yaşam Yayın: 26 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 26.11.2019 17:24:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3601 okunma
Google News

Gecelik

Uyurken giyilen kıyafet olan gecelik, rahat bir uyku için gereklidir. Çünkü rahat olmayan ve rahatsız edici bir kumaşa sahip olan gecelikler, uyku esnasında da rahatsızlık verecektir.

Kadın Gecelik

Kadınların tek parça gecelikleri olduğu gibi iki parça gecelikte olabilmektedir. Özellikle günün her saatinde şık olmak isteyen kadınlar için, çok şık geceliklerde bulunmaktadır. Gecelikler, normal gecelik ve fantezi gecelik olarak ikiye ayrılmaktadır. Tek parça elbise şeklindeki gecelikler için uzun, kısa, uzun kollu, askılı gibi seçenekler mevcuttur. İki parçadan oluşan gecelikler, üst ve alt takımlardır. Şort veya uzun pijama tarzında olabilmektedir. Saten ve ipekten yapılan gecelikler, rahatlığından dolayı tercih edilir.

Gecelik İçin Dikkat Edilecekler

Her ne kadar iç giyimde de şık olmak istense de her zaman öncelik rahat olmasıdır. Daha sonraki seçenekler olarak şıklık ve kalite düşünülmelidir. Gecelik almak için, hangi kumaş ile kişi kendini daha rahat hissediyorsao kumaştan seçmelidir. Dikim türü de diğer önemli bir noktadır. Dar dikime sahip gecelikler istenilen konforu sunamayabilirler. Geceliğin deneyerek alınması önerilir. https://www.dagi.com.tr/kategori/kadin-gecelik-sabahlik-modelleri sayfası güzel sabahlık modellerini sizlerle buluşturuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.