Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü incelemeleri

Yayın: 03 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2020 10:21:50
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1488 okunma
Google News

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile birlikte Ilıca Termal Tatil Köyü 1.Etap İnşaatında incelemelerde bulundu.
İncelemelerde İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nden Müdür Meral Emel, Teknik ekip personeli, Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Rıza Acar ve Mali Hizmetler Müdürü Ali Kandemir eşlik etti.
Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemize ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacak olan Gediz Termal Tatil Köyü’nün birinci etap inşaat çalışmalarını incelemek üzere ilçemize gelen İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan’a ziyaretleri ve katkıları için teşekkür ediyorum.
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Termal Tatil Köyü 1. etap inşaatları hakkında İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan ile bilgi alışverişinde bulundular.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.