GEDİZ BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE

Gündem Yayın: 02 Haziran 2017 - Cuma - Güncelleme: 02.06.2017 10:55:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3530 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu tarafından başlatılan ve her yıl geleneksek olarak düzenlenen Gediz Belediyesi Personeli iftar yemeği GDZ Gediz Otelde düzenlendi.

İftar yemeğine Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Hak-İş Konfederasyonu Hak-İş Ege Şube Başkanlığı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Özen, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli katıldı.

Hak-İş Konfederasyonu Hak-İş Ege Şube Başkanlığı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Özen yapmış olduğu konuşmasında; “Aile bireyleriyle belediye personeline vermiş olduğu bu iftarlarla bizleri bu özel günde Cenab-ı Allah’ın vermiş olduğu nimetleri bizlerle kavuşturan Gediz Belediye Başkanımız Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da daha nice ramazanlarda, iftarlarda hepimizi bir araya getirmeyi Cenab-ı Allah nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde hepinizin Ramazan-ı Şerif’i hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Saroğlu yapmış olduğu konuşmasında; “Gediz Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Davetimize icabet eden Hak-İş Kütahya Şube Başkanımız Ahmet Özen ve siz değerli personelimizin kıymetli ailelerine gönülden teşekkür ediyorum. Bu yılda artık gelenek haline gelen iftar yemeklerimizi düzenledik. Kendi aramızdaki birlik ve beraberliğin artmasında önemli bir yeri olan bu geleneklerin bozulmadan ve değiştirilmeden devam etmesi hepimizin isteğidir. O bakımdan bu gelenekler toplumun oluşması açısından son derece önemlidir.

Gediz bir ilçe olarak çevredeki pek çok ilçeden farklı olarak gelişmesi Gediz Belediyesi’nin buradaki öncü projeleriyle bu noktaya gelmesidir. Halkın modern ihtiyaç ve şehir konforuna kavuşması ve şehir yaşamında hayatı kolaylaştıran çözümleri içeren belediyecilik çalışmaları aynı zamanda sosyal yönü ile de öne çıkmaktadır.

Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan personelimiz, eşleri ve çocuklarına canı gönülden teşekkür ediyor, idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın Ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.