GEDİZ BELEDİYESİ ve GEDİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İŞ BİRLİĞİ

Ekonomi Yayın: 27 Eylül 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2017 11:08:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4005 okunma
Google News

YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE İÇİN GEDİZ BELEDİYESİ ve GEDİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İŞ BİRLİĞİ
 
Gediz OSB’de faaliyet göstermekte olan firmalardan kaynaklı evsel ve endüstriyel atık suların, Gediz Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde arıtılarak alıcı ortam olan Gediz Nehri’ne deşarj edilmesi ile ilgili, Gediz Belediyesi ile Gediz OSB arasında protokol imzalandı.
 
Gediz Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen protokole Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gediz Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi Müdürü Çevre Mühendisi Kürşad Topdemir katıldı.
 
Başkan Saraoğlu yapmış olduğu konuşmasında; “Söz konusu protokol gereği, Gediz OSB’de bulunan firmalar atıksu ön arıtma tesislerini tamamlayarak, atıksu kirlilik değerlerini Gediz Belediyesi’nin istediği değerlere düşürecekler ve Gediz Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde yapılacak ilave yatırımlarla, Gediz OSB’den kaynaklanabilecek olan atıksu kirliliği son bulacaktır.
 
Bu topraklardan doğan ve İzmir Körfezine kadar olan 401 km.’lik yolculuğu boyunca, havzaya hayat veren Gediz Nehri’ne verilen önemi bugüne kadar yapılan yatırımlarla ispatlayan Gediz Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi’nin atıksu probleminin çözümü için de gereken adımları atmıştır.
 
Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayicilerimiz, sürece maddi ve manevi olarak katkı sağlamış olup, Gediz Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile yürütülen çalışmaların somut çıktıları en kısa zamanda Gediz Nehrinde kendini gösterecektir” dedi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.