GEDİZ’DE 15 TEMMUZ NEDENİYLE ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 16.07.2018 11:53:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2366 okunma
Google News

GEDİZ’DE 15 TEMMUZ NEDENİYLE ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ

 

Gediz’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri şehitlikler ziyaretleri ve Mevlid-i Şerif Programıyla başladı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı’nın organizasyonu ile ilçedeki şehitlikler ziyaret edildi.

 

Şehitlik ziyaretine; Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Per. Atğm. İsmail Yapıcı, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail Sert,  İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Borucu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Güner Yiğit, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Özgün Soy, Şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunup dua edildi.

 

Şehit kabirleri ziyaretinin ardından öğle namazına müteakip Gediz Ulu Camii’nde birlik ve beraberliğimiz için mücadele ederek ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunarak dua edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.