GEDİZ’DE ELEKTRİK HATLARININ YER ALTINA ALINMASI

Gündem Yayın: 13 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 13.11.2018 12:08:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2506 okunma
Google News

GEDİZ’DE ELEKTRİK HATLARININ YER ALTINA ALINMASI KONUSUNDA ETÜT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, şehir içindeki elektrik şebekelerinin yer altına alınması ve köşk tipi trafo binası etüt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan incelemelerde; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, Gediz Belediyesi İmar İşleri Müd. Sıtkı Türker Dayıoğlu, Yatırımlar ve Tesis Baş Müh. Ramazan Söyler, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz İşletme Müd. Gökhan Aygut, Kamulaştırmadan Sorumlu Mesut Genç, Proje Tesis Baş Tkn. Ali Gözütok, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz İşletme Baş Tkn. Hayrettin Dizman eşlik etti.

İlçede elektrik yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerle temeli atılan bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizin çağdaş kent görünümüne kavuşturulmasında önemli bir adımı daha gerçekleştirmiş olacağız. Kuracağımız yeni trafo şebekesi ile Gediz'in enerji ihtiyacını karşılayacağız. Elektrik hatları yer altına alındıktan sonra görüntü kirliliği başta olmak üzere elektrik kesintileri ve arızaları minimum seviyeye inecektir. Elektrik şebekelerinin yer altına alınmasının gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta AK Parti MKYK Üyesi, K.İ.T Komisyonu Üyesi, Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Tan ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av.Mesut Yörük’e şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.