GEDİZ’DE “EVET” COŞKUSU GEDİZ BELEDİYESİ ÖNÜNDE KUTLANDI

Siyaset Yayın: 18 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 18.04.2017 18:48:52
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
4794 okunma
Google News

GEDİZ’DE “EVET” COŞKUSU GEDİZ BELEDİYESİ ÖNÜNDE KUTLANDI

16 Nisan Referandum anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarının açıklanmasının ardından Gediz Halkı, Gediz Belediyesi hizmet binası önünde toplanarak, ellerinde Türk bayraklarıyla sandıklardan çıkan “EVET” kararını büyük coşkuyla kutladı.

Kutlamaya; AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı, AK Parti Gediz Gençlik Kolları, AK Parti Gediz Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük konuşmasında; “16 Nisan referandum halk oylaması sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün Türkiye’de bir tarih yazıldı. Devletimizin bekası için, siyasette ve ekonomide istikrar için, güçlü bir Türkiye için ülkemiz evet demiştir. Halk oylaması kapsamında güçlü bir şekilde desteğini veren Kütahya’mıza, Gediz’imize ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Vatanımıza hayırlı olsun.” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu konuşmasında; “16 Nisan referandum halk oylaması sonuçları Gediz’imize hayırlı olsun. Sizler bizim yüzümüzü güldürdünüz. Sizler siyasetin yüz akısınız. Gediz AK Parti’nin en çok emek verdiği ilçelerden biridir. Elhamdülillah 68 oy oranıyla hayırlı uğurlu olsun. Belediyemizin önüne şuana kadar 14 kez çıkarak hepsinde şampiyon olduk. Bu coşkulu kalabalığı tarih kolay kolay yazmaz. 15 Temmuz’da da sizler görevinizi yaparak belediyemizin önünü doldurdunuz. Bugün aslında sandıktan çıkan sonuçlar, o gün için bu ülkenin başına örülmeye çalışılan çorapları yıkıp attınız. Türkiye’mizin önü açıktır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Nice zaferlere hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan Konuşmasında; “16 Nisan referandum halk oylaması sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza, Ülkemize ve Türk İslam Alemine hayırlı ve mübarek olsun. Hepinize ne kadar teşekkür etsek azdır, ne kadar hizmet etsek azdır. Bizler bundan sonraki süreçte de inşallah sizlerin hizmetkârı olarak sizlerin hizmetinizdeyiz. Sizler göstermiş olduğunuz bu hareketle Hollanda’ya, Almanya’ya, Fransa’ya ve batıya dur dediniz. Yüz yıl önce bu memleketlerin topraklarını atalarımız onların çizmelerini çiğnetmedi. Bundan sonra da bizler inşallah onların ne çizmelerini ne de sözlerini bu coğrafya da artık geçersiz kılmak üzere bu harekete başlıyoruz. Avrupa, Amerika hepsi karşımızdaydı. Ecdadımızın yüz yıl önce yapmış olduğu hareketi bugün 16 Nisan seçimlerinde sizler yaptınız. Ne kadar gurur duysanız azdır. Çocuklarımızla, gençlerimizle beraber huzurlu günler bizleri bekliyor.” dedi.

Kutlamaya gelen vatandaşlar, Başbakan Binali Yıldırım ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını Belediye Hizmet Binası önündeki led ekrandan canlı izleyerek, gece geç saatlere kadar sloganlar eşliğinde konvoy oluşturarak şehir içinde “evet”  turu attı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.