Gediz'de kavga kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı

Asayiş Yayın: 29 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 29.05.2020 08:21:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2014 okunma
Google News

 Gediz ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Olay, akşam saatlerinde Gediz'e 30 kilometre uzaklıktaki Karabacaklar köyü Hanifecikler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.H.T. (64) isimli şahıs koyunlarını otlattığı esnada aynı mevkiide M.Y. (24) isimli şahısta koyunlarını otlatmak için aynı yere geldi. Burada mera anlaşmazlığı nedeniyle H.H.T ile M.Y. tartışmaya başladı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

Daha sonra tartışmaya M.Y.'nin babası Recep Yıldız'ın (50) tartışmaya dahil olması ile taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavga esnasında H.H.T. ruhsatsız silahını çıkararak rastgele ateşlemeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlarla Recep Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu M.Y. yaralandı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Yaralı M.Y. Gediz Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Olayda yaralanan şüpheli H.H.T.'nin ise, jandarmaya teslim olduğu belirtildi. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.