Gediz ilçesine bağlı Kayaköyü sakinleri, İzmir’de yeni bir dernek kurdu

Gündem Yayın: 27 Mart 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2017 14:25:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3731 okunma
Google News

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Kayaköyü sakinleri, İzmir’de yeni bir dernek kurdu.

 

28 Mart 1970 Gediz depreminde hayatını kaybedenler için mevlit okutulup, ardından İzmir Bornova da yeni Kayaköylüler derneklerinin açılışını yaptılar. Açılışa, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ege Bölgesi Kütahyalı Dernekler Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri ile Kütahyalı Dernekler Birliğini oluşturan Sivil Toplum kuruluşları yöneticileri katıldı.

Dernek Başkanı Murat Kaltuş, “Önce Gediz depreminde hayatını kaybeden tüm ölmüşlerimize rahmetle anarken allah bizleri bu acıyı tekrar göstermesin okunan Mevliti şerifimizi kabul eylesin. Birlik beraberlik için derneğin önemi büyük. Allah birliğimizi daim eylesin. Kütahya Gediz Kayaköy derneği üyelerimize ve değerli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Kütahyalılar olarak İzmir’de yapılacak her faaliyette sizlerle olacağız” dedi.

Milletvekili Hamza Dağ da, "Birliğin gücüne inanmış Kütahyalı hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Birliğimiz daim olsun her zaman siz değerli hemşerilerime destek olacağımı belirtir Kayaköylü hemşehrilerimizin derneği hayırlı olsun, başarılar diliyorum. Gediz depreminde ve 15 Temmuz şehitlerimize rahmet diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra dernek binası dualarla hizmete sunuldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.